divendres, 18 de desembre del 2015

Alzina de Cal Gol



Alzina milenària de Cal Gol
     St. Martí de Tous

 El punt d'interès principal d'aquesta petita ruta és l'alzina milenària. Una alzina de grans dimencions, ideal per anar-hi un diumenge pel matí i relaxar-te sota la seva gran ombra, i trepar per les branques.

L'altre punt d'interès, i que s'ha de visitar sens falta, és la Fou de Tous, un gorc amb un saltant d'aigua ideal per banyar-s'hi a l'estiu i gaudir-ne de la seva vellesa.  




La Fou de Tous

La fou és un fantastic i tranquil gorc, amb un saltant d'aigua. El gorc de la fou està situat al mig dels boscos dels boltants de Tous, en una gran vall que s'hi ha format. En la foto que veureu a continuació es pot veure el mirador de la Fou, on s'aprecien els dos barrancs (el de des d'on esta feta la foto, i el que es veu devant a l'altre vanda, i el gorc de la Fou esta siutat a baix dels barrancs.
Realment és un lloc magic i profitos per visitar.


Mirador de La Fou





La ruta

Aquesta ruta té un nibell de dificultat molt baix, és una ruta per fer tan amb familia com amb la colla d'amics. El punt d'inici és al poble de St. Martí de Tous, té un desnivell de 87m i una llargada de 9km, anada i tornada, ja que es comença i s'acava al mateix lloc.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada